یکشنبه ۲۳ شهریور ۰۴
۵ بازديد

تشريفات مجالس

باغ عروسي 

تشريفات عروسي

 

غذاهاي مناسب براي فصل بهار
در متون طب ايراني از غذاهايي مانند 

آش‌هاي ساده

بوراني اسفناج

بوراني شبدر و يونجه

كاهو سكنجبين

سمنو، آش شبدر و قره‌قروتبه عنوان بهترين و سبك‌ترين غذاهاي ايراني براي فصل بهار نام برده شده كه انرژي و ويتامين زياد و از طرفي خاصيت غذايي كمتري دارند. مصرف اين غذا‌ها موجب پاكسازي خون و تقويت اعصاب و قواي بدن مي‌شود
در طب ايراني، مصرف حبوباتي مانند ماش، نخودفرنگي و جو نيز توصيه شده است و همچنين بهتر است در اين فصل گاهي به جاي آب، عرق كاسني يا عرق شاهتره نوشيده شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.