دوشنبه ۰۳ خرداد ۰۰ ۲۰:۵۲
۵ بازديد
غذاهاي مناسب براي فصل بهار
در متون طب ايراني از غذاهايي مانند
آشهاي ساده
بوراني اسفناج
بوراني شبدر و يونجه
كاهو سكنجبين
سمنو، آش شبدر و قرهقروتبه عنوان بهترين و سبكترين غذاهاي ايراني براي فصل بهار نام برده شده كه انرژي و ويتامين زياد و از طرفي خاصيت غذايي كمتري دارند. مصرف اين غذاها موجب پاكسازي خون و تقويت اعصاب و قواي بدن ميشود
در طب ايراني، مصرف حبوباتي مانند ماش، نخودفرنگي و جو نيز توصيه شده است و همچنين بهتر است در اين فصل گاهي به جاي آب، عرق كاسني يا عرق شاهتره نوشيده شود.