چهارشنبه ۱۹ آبان ۰۰ ۱۷:۴۴
۶ بازديد
سوسيس كالباس خورها مراقب باشيد!
افرادي كه بيشتر سوسيس و كالباس ميخورند بيشتر در معرض خطر بيماري هاي مختلف مانند سكته مغزي قرار دارند، دانشمندان هشدار مي دهند كه خوردن گوشت قرمز و گوشت هاي فرآوري شده مانند سوسيس و كالباس مي تواند در خطر سكته مغزي افراد نقش داشته باشد. تيمي از انجمن متخصصان قلب آمريكا اضافه كردند كه مصرف بيشتر چربي گياهي مانند روغن زيتون يا چربي غيراشباع چند گانه مانند روغن ماهي اين خطر را كاهش مي دهد.