شنبه ۲۵ بهمن ۹۹ ۱۲:۳۶
۵۵ بازديد
راهكارهاي عجيب براي تشخيص مواد غذايي تقلبي
تخم مرغبراي تشخيص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بيندازيد. تخم مرغي كه ته آب برود تازه است.
عسلبراي تشخيص عسل واقعي، آنرا با يك قطره سركه و كمي آب مخلوط كنيد. اگر كف كند عسل تقلبي است.
چايچاي تقلبي حتي در آب سرد هم رنگ ميدهد كه اين بخاطر رنگ مصنوعي آن است
ماهي آپشن ماهي تازه صورتي رنگ است و چشم ماهي تازه برق ميزند
برنج برنج تقلبي حاوي پلاستيك است و سوزاندن مقداري از آن آتش ميگيرد و دود سياه ميدهد
زعفرانزعفران اصل براق نيست و اگر بين انگشتان دست له كنيد انگشت چرب نميشود و عطر و بو دارد .
ميوه هاي خشكميوه هاي خشكي كه رنگهاي فريب دهنده دارند با اكسيد سولفور خشك شده است و آلرژي زا هستند
كرهكره را در آب جوش بيندازيد. كره حاوي پالم در آب جوش حل نميشود و حالت بريده بريده پيدا ميكند.